Zealand Collection

Vi lanserar nu en stor bredd med textila golv inom vårt varumärke Zealand Collection. I kollektionen finner Du flera olika typer av heltäckande mattor och textila plattor, anpassade efter aktuella trender och miljökrav.

I kollektionen finns följande produkter:

Zealand Wool är vår egen designade ullmatta tillverkad i tre olika vävtekniker i vackra gråa nyanser. Vi är stolta över det fina mottagandet denna fått på kort tid.

Zealand Zeco innehåller flera olika typer av vävda textila mattor i polyamidgarn. I detta fall satsar vi fullt ut på nya Econylgarnet som är tillverkat av 100% återvunnet material för en hållbarare miljö. Dessutom är garnet infärgat före vävning för en betydligt bättre och jämnare färgton, jämfört med styckfärgade varianter.
I denna kollektion finner Du en slät wiltonribb men även möjlighet att designa ett eget specialmänster.

Zealand Weave är en unik polyamid kvalitet som är extremt lik ullen till känsla och intryck. Givetvis tillverkas även denna med infärgat garn. Denna matta vävs i två olika ribb- konstruktioner

Zealand Tiles innehåller ett flertal intressanta textila plattor i både tuftat och vävt utförande.

Läs mer på följande länk: http://www.aprobo.com/sv/zealand-collection alternativt www.aprobo.com. Kontakta oss gärna för mer information om Ni vill ta del av vårt presentationsmaterial och prover.