Tecsom textilplattor från Tarkett - slitstarka plattor för offentlig miljö

Tecsom öglade textilplattor passar i de flesta miljöer som är utsatta för hårt slitage. Plattorna som har formatet 50x50 cm, ger god gång- och värmekomfort och mycket god ljuddämpning. Plattorna är givetvis länkhjulsgodkända och brandklassade för utrymningsvägar. Kan även installeras på golvvärme, max 27°. De permanent antistatiska Tecsom-plattorna är mycket lättstädade och det spinnfärgade garnet är återfjädrande och smutsavvisande.
 

Tecsom Backing System
Baksidan består av 100 % återvunnet material och ger mycket god formstabilitet. Baksidan är glasfiberförstärkt, har plastiskt minne och tål mycket hög belastning. Samtidigt gör den plattan lätt att hantera, byta och skära i. Såväl vanligt golv- & vägglim som dra-loss-lim kan användas.
 

Tecsom 2500 Nordic
Diskret smalrandig och lågöglad textilplatta utvecklad för den nordiska marknaden. Garnvikt 510 g. Finns i 9 färger, samtliga med snabbleverans från lager i Sverige. Plattorna läggs växelvis så att en schackmönstrad effekt uppnås.


Tecsom 3580 City Square
Svagt melerad öglad textilplatta. Plattorna kan läggas i samma riktning vilket gör skarvarna i stort sett osynliga och man får känslan av en heltäckningsmatta. Garnvikt 580 g. Finns i hela 32 färger, varav 6 för snabbleverans från lager i Sverige. Ingår i Tecsom Design, vilket innebär att plattan kan användas om man vill trycka mönster/logotyper i upp till 5 färger.


Tecsom 3630 Supreme
Öglad textilplatta med salt-och peppareffekt. Plattorna kan läggas i samma riktning vilket gör skarvarna i stort sett osynliga och man får känslan av en heltäckningsmatta. Garnvikt 630 g. Finns i hela 35 färger, varav 3 för snabbleverans från lager i Sverige. Ingår i Tecsom Design, vilket innebär att plattan kan användas om man vill trycka mönster/logotyper i upp till 5 färger.